Opplevelser i Norgestoppen

Å gå Besseggen er en opplevelse som trekker fjellvandrere fra hele verden, men Gjende og Jotunheimen byr på vel så store (og små) naturopplevelser for den som legger ut på oppdagelsestur. I gåavstand fra Besseggen Fjellpark ligger flotte toppturer, ørretkulper, skiturer, eventyrskog, fangstgraver, fjellvann, bålplasser, akebakker, jaktterreng, seterstøler og serveringssteder. Best av alt: Fire fantastiske årstider!

Sommer

Fjellsommeren er intens og imponerende i Jotunheimen. Fra snøen forsvinner i mai til den legger seg i oktober yrer storslåtte Gjende, Valdresflya og Sjodalen av fjellfolk og feriegjester fra hele verden. Ønsker du selskap på turen, tilbyr en rekke guider og aktivitetsfirmaer stisykkelturer og elverafting, klatring i via ferrata, toppturer, ørretfiske og kajakkpadling. Spør oss gjerne om tips!

Vinter

Jotunheimen er Nord-Europas høyeste fjellområde – og et av de aller mest snøsikre. På Valdresflya åpner skisesongen lenge før jul og varer gjerne til godt inn i juni. Vil du på topptur så byr den flotte begynnertoppen Heimdalshøe (1843 moh) rett bak Besseggen Fjellpark på fantastisk utsikt og skikjøring.